Μία εξαιρετική περίπτωση προπονητή φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία. Οι "πράσινοι" φαίνεται πως έχουν κάνει μεγάλη πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας, με τον πρώην προπονητή της Τσέλσι να το σκέφτεται.

Ντι Μάρτζιο: "Μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μαουρίτσιο Σάρι"

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση τεχνικού μετά την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο της ομάδας. Ο Χρήστος Κόντης μπορεί να οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά ξεκαθάρισε πως θα θέλει να παραμείνει μόνο ως πρώτος προπονητής, ενώ οι "πράσινοι" φέρεται να ψάχνουν κάτι καλύτερο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία και τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, το "τριφύλλι" έχει καταθέσει μία πολύ μεγάλη πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον 65χρονο προπονητή να μην έχει δώσει ακόμη την απάντηση του.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει αφήσει σπουδαίο έργο στις προηγούμενες ομάδες του, ενώ έχει καθίσει στον πάγκο ομάδων όπως η Νάπολι, η Γιουβέντους και η Λάτσιο, ενώ στην Τσέλσι έχει κατακτήσει το Europa League το 2019.