Ο Τζόσουα Κίμιχ πέρασε μία από τις δυσκολότερες χρονιές του στην Μπάγερν Μονάχου, με τον Τόμας Τούχελ μετά από χρόνια να τον επαναφέρει στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Γερμανός μέσος είχε συνηθίσει να αγωνίζεται στο κέντρο και δεν ήταν θετικός με αυτή την εξέλιξη.

Ερίζουν για την απόκτηση του Κίμιχ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

Μπορεί τα πράγματα να άλλαξαν και ο Γερμανός τεχνικός να αποτελεί πλέον παρελθόν από τους "Βαυαρούς" αλλά ο Κίμιχ δείχνει έτοιμος να δοκιμάσει μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα του. Μία από τις επιλογές του λόγω Χάνσι Φλικ, είναι η Μπαρτσελόνα.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε φέτος σε 28 παιχνίδια στην Bundesliga και είχε 12 εμφανίσεις στο Champions League, με τους "μπλαουγκράνα" να σκέφτονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ενόψεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.



Η Μπαρτσελόνα όπως φαίνεται δεν παίζει μόνη της, καθώς μία ακόμη ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κίμιχ, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με τους "μερέγχες" να ψάχνουν να βρουν τον αντικαταστάτη του Τόνι Κρόος που θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην καριέρα του στον τελικό του Champions League.