Ο Κώστας Σλούκας... τρέλανε την Ευρώπη με τα φοβερά επιτεύγματά του στο παρκέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, οδηγώντας το "τριφύλλι" στην κατάκτηση της φετινής Euroleague. Ο αρχηγός των "πρασίνων" με την απίστευτη εμφάνιση που πραγματοποίησε στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε MVP του Final Four, κάτι που οδήγησε τον μπασκετικό κόσμο να "υποκλιθεί" στην κλάση του. Ένας από αυτούς και ο... Μάικ Τζέιμς, που δήλωσε πως θα μπορούσε να μπει στη συζήτηση για τον καλύτερο όλων των εποχών.

Το σχόλιο του Μάικ Τζέιμς για το ενδεχόμενο "GOAT" του Κώστα Σλούκα

Ο Μάικ Τζέιμς, MVP της κανονικής διάρκειας της Euroleague και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα, δείχνοντας πόσο εκτιμά το ταλέντο και την κλάση του, με τον Αμερικανό γκαρντ να αναφέρει σε tweet του: "Εντάξει, δεν λέω πως ο Σλούκας είναι ο καλύτερος όλων των εποχών ή ότι είναι για εμένα, αλλά θα πρέπει να αρχίσει να μπαίνει στην κουβέντα. Απλά η γνώμη μου".


Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σλούκας, που σήκωσε για τέταρτη φορά στην καριέρα του το τρόπαιο της Euroleague, έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης μετά τον Σάρας Γιασικεβίτσιους που κατακτά το τρόπαιο με 3 διαφορετικές ομάδες (Ολυμπιακός 2012 και 2013, Φενερμπαχτσέ 2017, Παναθηναϊκός AKTOR 2024). Στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν... απολαυστικός μετρώντας 24 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ.