Ο ΠΑΟΚ ξέρει πως θα περάσει ένα καλοκαίρι πολυάσχολο αναφορικά με τον Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Πρόκειται για δύο από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ΠΑΟΚ που αναμένεται να γεμίσουν και το ταμείο του. Μάλιστα για τον Γιάννη Κωνσταντέλια φέρεται να υπάρχει ήδη κινητικότητα, η οποία αφορά την Σάλτσμπουργκ.

Για την ακρίβεια η Σάλτσμπουργκ είναι η ομάδα που έχει δείξει θερμό ενδιαφέρον για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό. Τον Ιανουάριο είχε καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ, που έφτανε τα 10.000.000 ευρώ και θα τα ξεπερνούσε κατά 3.000.000 ευρώ με τα μπόνους.

Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε τη συγκεκριμένη προσφορά γιατί την θεώρησε μικρή καθώς ανεπίσημα λέει πως θα συζητήσει προτάσεις που θα έχουν ποσά από 15.000.000 ευρώ και πάνω και όχι με μπόνους, αλλά σκέτα!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cznt157i8h15)

Η Σάλτσμπουργκ τα βρήκε με Κωνσταντέλια και πιέζει τον ΠΑΟΚ

Οι μήνες πέρασαν και όπψως φαίνεται η Σάλτσμπουργκ προσέγγισε καλύτερα την πλευρά του Κωνσταντέλια (κυρίως την οικογένεια του) για να μπορέσει να μάθει και τις δικές του προθέσεις. Κάτι που την έφερε πολύ κοντά στον νεαρό άσο. Λέγεται στην Αυστρία πως οι δύο πλευρές βρήκαν κοινό σημείο επαφής. Ο λόγος γίνεται για συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας. Με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν ακόμα και το 1.000.000 ευρώ.

Με βάση τα όσα βγαίνουν από την Αυστρία, η Σάλτσμπουργκ ετοιμάζει και νέα πρόταση για τον ΠΑΟΚ. Η οποία ωστόσο δεν αναμένεται να ξεπερνάει τα 15.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο αριθμός είναι κοντά στα θέλω του ΠΑΟΚ, που θέλει προτάσεις με αυτό το νούμερο αλλά χωρίς τα μπόνους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxoaj7xje2w1)

Η αλήθεια είναι πως μια μεταγραφή είναι κάτι σαν μια παρτίδα πόκερ. Κάνεις τις κινήσεις σους με τα χαρτιά που έχεις και περιμένεις τον αντίπαλο.

Στην προκειμένη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ αυτή η πρόταση, αν γίνει και επίσημα, να είναι και η μοναδική χειροπιαστή καθώς άλλη ομάδα, τέτοιο ενδιαφέρον, με προτάσεις, δεν έχει εμφανιστεί.

Τι ισχύει με τον Κουλιεράκη

Αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, η ομάδα που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον είναι η Στουτγκάρδη. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αρέσει πολύ στην γερμανική ομάδα και ήδη έγιναν διεργασίες για να μάθει τους οικονομικούς όρους που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ. Ο νεαρός άσος, προ ημερών, μίλησε σε ΜΜΕ της Γερμανίας και τόνισε πως θα είναι μια πολύ καλή προοπτική για την καριέρα του να αγωνιστεί στην Bundesliga.