Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε από το Βερολίνο με... προίκα το έβδομο αστέρι στο ΟΑΚΑ! Έτσι όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί πριν από το Final Four της Euroleague ο Εργκίν Αταμάν! Το "τριφύλλι" είναι έτοιμο να γιορτάσει με τους χιλιάδες φιλάθλους του την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου και να πραγματοποιήσει μια φιέστα που θα μείνει αξέχαστη σε όλους για μια ζωή! Στα... ουράνια και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας του κατά την είσοδό του.

Το έβδομο αστέρι του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR και η αποθέωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Το έβδομο αστέρι για το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο τοποθετήθηκε στο παρκέ του Ολυμπιακού Σταδίου και άπαντες έσπευσαν να το απαθανατίσουν. Το παιχνίδι των ημιτελικών με τον Άρη στην Basket League θα είναι sold-out και οι εξέδρες αναμένεται να κατακλυστούν από περισσότερους από 18.000 οπαδούς που θα αποθεώσουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν με το σπουδαίο επίτευγμά της και θα δουν το έβδομο λάβαρο να υψώνεται στον ουρανό του ΟΑΚΑ. 

panathinaikos_aktor_parke_evdomo_asteri

Μάλιστα, κατά την είσοδό του στα court seats του ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθεώθηκε από τους χιλιάδες οπαδούς, με τον διοικητικό ηγέτη του "τριφυλλιού" να ανταποδίδει και να ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας του για την αποθέωση στο πρόσωπό του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ny4hclmf4p)

dimitris_giannakopoulos