Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του Champions League, με την Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Γουέμπλεϊ, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το πολυπόθητο τρόπαιο και το μπόνους των 20 εκατομμυρίων ευρώ, στον αγώνα που ξεχωρίζει στις αθλητικές μεταδόσεις.

Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελικό του UEFA Champions League στο Γουέμπλεϊ. Οι "Μαδριλένοι" προέρχονται από εξαιρετική χρονιά, επιστρέφοντας στην κορυφή της La Liga μετά το περσινό χαμένο πρωτάθλημα.

Οι "μερέγχες" στο δρόμο τους για τον τελικό απέκλεισαν κορυφαίες ομάδες, με την Μάντσεστερ Σίτι να την αφήνει εκτός στα προημιτελικά και την Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά με απίστευτη ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικεί το 15ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στη διοργάνωση στο τελευταίο παιχνίδι του Τόνι Κροος με τη φανέλα της. Ο Γερμανός μέσος αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα του μετά το Euro 2024 και θέλει να εγκαταλείψει τους φιλάθλους της "Βασίλισσας" με ακόμη μία κούπα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14kwfyhsi5t)
Από τη πλευρά της η γερμανική ομάδα ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ καθ' όλη τη διάρκεια του Champions League. Από τον όμιλο της μέχρι και τον τελικό "κουβαλούσε" τον τίτλο της πιο αδύναμης, αλλά απέδειξε πως είχε όλα τα φόντα για να φτάσει μέχρι το φινάλε. 

Στους "4" τέθηκε αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν που βρισκόντουσαν και στον ίδιο όμιλο, και κατάφερε να την αφήσει εκτός με δύο νίκες χωρίς μάλιστα να φάει ούτε ένα γκολ, παρά τις συνεχόμενες ευκαιρίες του Κίλιαν Εμπαπέ και της παρέας του.

Πέραν της Ρεάλ Μαδρίτης, συγκίνηση θα υπάρξει και στους Βεστφαλούς που θα αποχαιρετίσουν τη... σημαία των τελευταίων χρόνων τους, τον Μάρκο Ρόις, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να λέει το δικό του... αντίο στην ομάδα που αγάπησε περισσότερο από κάθε άλλη.

Σε αντίθεση βέβαια με τον Κρος, ο Ρόις δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο ή αν θα βρει μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα του, εντός ή εκτός Γερμανίας αντίστοιχα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d13q3r7h8hmh)
Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από την Cosmote TV και το MEGA, ενώ πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης αναμένεται να τραγουδήσει στο καθιερωμένο... χαλάρωμα των θεατών ο Λένι Κράβιτζ.