Θλιβερές εικόνες που σοκάρουν στη Βουλγαρία με σκληρές σκηνές οπαδικής βίας! Το ντέρμπι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την ΤΣΣΚΑ 1948 αμαυρώθηκε από τραγικά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν όταν χούλιγκαν εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκφόβισαν τους παίκτες οι οποίοι έσπευσαν να τρέξουν προς τα αποδυτήρια, ενώ υπήρχαν άγριες συμπλοκές με την αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις και έκαναν χρήση δακρυγόνων και δυστυχώς δεν έλειψαν οι τραυματισμοί.

Σοβαρά επεισόδια στη Βουλγαρία με εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο

Η ΤΣΣΚΑ 1948, η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 για μια θέση στα προκριματικά του Europa Conference League όταν και οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να εκφοβίζουν τους παίκτες οι οποίοι έτρεξαν με κατεύθυνση τα αποδυτήρια για να προστατευτούν.Οι χούλιγκαν που χτυπούσαν μέχρι και τη φυσούνα, έφεραν μαζί τους και ρόπαλα διέλυσαν τηλεοπτικό εξοπλισμό καθώς και διαφημιστικές πινακίδες και στη συνέχεια ξεκίνησαν άγιρες συμπλοκές με την αστυνομία.


Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων για να καταφέρουν να απομακρύνουν τους οπαδούς, ενώ προχώρησαν και σε συλλήψεις. Από τα τηλεοπτικά πλάνα που σοκάρουν από τις θλιβερές εικόνες, διαπιστώνει κανείς πως υπήρξαν τραυματίες. Φυσικά, τα βίντεο με την ωμή οπαδική βία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.