Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμη και στα 39 του χρόνια να... ματώνει τα δίχτυα των αντιπάλων του στη Σαουδική Αραβία, αλλά δε σημαίνει πως με τα συγκεκριμένα γκολ κερδίζει και τρόπαια, με την Αλ Χιλάλ να έχει γίνει ο... εφιάλτης του τους τελευταίους μήνες.

Κατέκτησε και το Κύπελλο η Αλ Χιλάλ - Χωρίς τίτλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Αλ Χιλάλ αντιμετώπισε την Αλ Νασρ στον τελικό του Κυπέλλου της Σαουδικής Αραβίας και επικράτησε στα πέναλτι με 5-4 κατακτώντας το τρόπαιο. Το παιχνίδι είχε πολλές συγκινήσεις, όπως και... περίεργα συμβάντα με τη μία κόκκινη να διαδέχεται την άλλη στο δεύτερο ημίχρονο.

Την αρχή έκανε ο Οσπίνα, ο οποίος για να αποφύγει το 2-0 εις βάρος της ομάδας του, έδιωξε τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Η πίεση της Αλ Χιλάλ για το δεύτερο γκολ συνεχίστηκε, αλλά στο 87ο λεπτό έμεινε κι εκείνη με 10 παίκτες χάρις σε αποβολή του Αλ Ντουλαχί.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο επόμενο ακριβώς λεπτό ο Γιαχία έφερε το παιχνίδι στα ίσα με την Αλ Νασρ να μπαίνει ξανά στο κόλπο της κατάκτησης του τροπαίου. Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90ο λεπτό όταν ο Κουλιμπαλί δέχθηκε κι εκείνος τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την Αλ Χιλάλ με εννέα παίκτες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1o6b3xlma9d)
Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην παράταση και η αναμέτρηση έφτασε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, εκεί που ο Μπόνο, ο πρώην τερματοφύλακας της Σεβίλλης έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με τις αποκρούσεις του, αφήνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο χωρίς τίτλο, με τον Πορτογάλο να ξεσπάει σε κλάματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1o5jb47p4o9)