Οι Σακραμέντο Κινγκς μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές στο NBA δεν κατάφεραν να μπουν στα Playoffs και σκέφτονται αλλαγές στο ρόστερ της νέας χρονιάς, με τον ίδιο όμως καθοδηγητή. Ο Μάικ Μπράουν που άλλαξε την ομάδα μετά την έλευση του ανανέωσε το συμβόλαιο του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μέχρι το 2027 στους Σακραμέντο Κινγκς ο Μάικ Μπράουν στο NBA

"Σκληρές" ήταν οι διαπραγματεύσεις των Σακραμέντο Κινγκς με τον προπονητή τους, Μάικ Μπράουν, για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Αμερικάνος τεχνικός δε δέχθηκε αρχικά την πρόταση των 21 εκατομμυρίων δολαριών για τρία χρόνια κι επέμεινε για μία καλύτερη οικονομική προσφορά.

Οι "Βασιλιάδες" ξέροντας πως υπάρχουν ομάδες έτοιμες να τον "αρπάξουν" μέσα από τα χέρια τους, ανέβασαν την πρόταση τους σχεδόν στα 30 εκατομμύρια, με τον Μπράουν να δέχεται να παραμείνει στην άκρη του πάγκου των Κινγκς.

Βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2022 και μόλις στην πρώτη του χρονιά βγήκε ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς, καθώς οδήγησε το Σακραμέντο στα Playoffs μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.



Η ανανέωση του Μπράουν και οι σκέψεις για Σάσα Βεζένκοφ στο NBA

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μπράουν πάντως δεν "χαροποίησε" ιδιαίτερα τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που περίμενε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στην πρώτη του χρονιά.

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού αλλιώς περίμενε τα πράγματα ταξιδεύοντας στο NBA κι αλλιώς τελικά του παρουσιάστηκαν. Μπορεί να έχει εγγυημένο συμβόλαιο με την ομάδα του Σακραμέντο, αλλά ο χρόνος συμμετοχής που έχει δεν του εγγυάται πως θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί. 

Υπάρχουν σκέψεις πως ο προηγούμενος MVP της Euroleague θα γίνει ανταλλαγή σε κάποια άλλη ομάδα, με την περίπτωση του να μοιάζει πολύ σαν του Βασίλιε Μίσιτς που μετακόμισε στους Σάρλοτ Χόρνετς από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ θέλει να παίζει, ο προπονητής του δείχνει να μην τον εμπιστεύεται λόγω της άμυνας που δεν(;) παίζει και όσο περνάει ο καιρός οι επιλογές μειώνονται και για τις δύο πλευρές που ψάχνουν λύση για να ικανοποιηθούν αμφότερες. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxc4kte0a1a1)