Έτοιμος να... ταράξει τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ο Παναθηναϊκός που έκανε πρόταση... μαμούθ στον Μαουρίτσιο Σάρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Ιταλό προπονητή όμως να μη το συζητάει καθώς έχει στο μυαλό του την Λέστερ.

Δεν συζήτησε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Σάρι - Έχει άλλες σκέψεις στο μυαλό του

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ψάχνει μετά τη Λάτσιο την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, με τον Παναθηναϊκό να του προσφέρει γη και... ύδωρ και για να πει το πολυπόθητο "ναι". Ο Ιταλός προπονητής όμως έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του, περιμένοντας την πρόταση της Λέστερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία, οι "Αλεπούδες" που ανέβηκαν ξανά στην Premier League βλέπουν τον Έντσο Μαρέσκα να οδεύει προς την Τσέλσι και έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Σάρι, που φαίνεται να είναι περιζήτητος στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Υπάρχουν μάλιστα και πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Σάρι βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπολόνια, με την ιταλική ομάδα να έχει προκριθεί στο Champions League της νέας χρονιάς, αλλά ο Τιάγκο Μότα την... εγκαταλείπει για τη Γιουβέντους.