Η στιγμή που περιμένουν εκατομμύρια λάτρεις του ποδοσφαίρου έφτασε. Απόψε, στις 22.00, το Mega μεταδίδει απευθείας τον τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με φόντο το Γουέμπλεϊ. Το Μεγάλο κανάλι φέρνει στη μικρή οθόνη το απόλυτο ντέρμπι, που θα κρίνει τον τροπαιούχο του UEFA Champions League για φέτος.

*Διαβάστε εδώ: Τελικός Champions League: Ποια ομάδα πιστεύει ο Γκάρεθ Μπέιλ ότι θα σηκώσει την κούπα;

Μια γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για την ανάδειξη του συλλόγου που θα πατήσει στο υψηλότερο βάθρο της Ευρώπης. Από τη μια η «βασίλισσα» Ρεάλ, των 14 Κυπέλλων Πρωταθλητριών, και από την άλλη η γερμανική «μηχανή» Ντόρτμουντ, κάτοχος του τροπαίου το 1997, που επιστρέφει 11 χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή της σε τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Στην περιγραφή ο Κώστας Βερνίκος με τον Αντώνη Κατσαρό.

Ο Γιώργος Μαζιάς μεταφέρει στους τηλεθεατές όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από το Γουέμπλεϊ. Προηγείται η Pre Game εκπομπή, στις 21.00, ενώ, πριν από την έναρξη του αγώνα, οι chasers του τηλεπαιχνιδιού του Mega «The Chase» θα αναμετρηθούν πρώτη φορά μεταξύ τους σε μια καταδίωξη γνώσεων γύρω από το UEFA Champions League. Ποιος από τους πέντε θα κερδίσει και θα βρεθεί στο στούντιο τη βραδιά του μεγάλου τελικού; Μετά τη λήξη του ακολουθεί η Post Game εκπομπή, με όλο το παρασκήνιο του αγώνα στο Λονδίνο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ocnwpccna9)