Η εξαιρετική χρονιά του Φώτη Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ανέβασε τις μετοχές του Έλληνα σκόρερ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει δείξει από την αρχή τις προθέσεις της και τώρα φέρεται να έκανε και επίσημη πρόταση για τη μεταγραφή του.

"Πρόταση 18.000.000 της Σπόρτινγκ στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη"

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Άρη και θα βρίσκεται του χρόνου στα προκριματικά του Europa League. Οι "πράσινοι" βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, έχοντας κάνει μία τεράστια πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Οι μεταγραφικές υποθέσεις του "τριφυλλιού" όμως δεν τρέχουν μόνο για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά υπάρχουν και προτάσεις για παίκτες σαν τον Φώτη Ιωαννίδη. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε το φιλολογικό ενδιαφέρον πλέον έμπρακτο και "πιέζει" τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Έλληνα διεθνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, τα "λιοντάρια" έκαναν πρόταση 18.000.000 ευρώ, με τα 16 από αυτά να είναι εξασφαλισμένα και τα δύο σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε συζητήσεις.



Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματικοποίησε φοβερή σεζόν έχοντας πετύχει σε 44 αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό 23 γκολ ενώ μοίρασε και εννέα ασίστ στους συμπαίκτες του, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0asbnwfrbix)