Η Λίβερπουλ αλλάζει... σελίδα και επίσημα καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άρνε Σλοτ στον πάγκο της ομάδας, με τον Ολλανδό προπονητή να αναλαμβάνει τεράστιο βάρος, αντικαθιστώντας τον Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Προπονητής της Λίβερπουλ με κάθε επισημότητα ο Άρνε Σλοτ

Ήταν γνωστό, αλλά πλέον είναι και επίσημο. Ο αντικαταστάτης του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ είναι ο Άρνε Σλοτ, με τους "κόκκινους" να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ολλανδό προπονητή για τα επόμενα χρόνια. 

Ο 45χρονος τεχνικός θα ξεκινήσει από την προετοιμασία του καλοκαιριού τον Ιούλιο, με τη Λίβερπουλ να έχει εξασφαλίσει την απευθείας είσοδο της στο League Stage του νέου Champions League. Θα υπάρξουν και τρεις φιλικοί αγώνες προετοιμασίας στις ΗΠΑ πριν επιστρέψουν στην Αγγλία για την έναρξη της Premier League.

Ο Σλοτ τα τελευταία τρία χρόνια έκανε πράγματα και... θαύματα με την Φέγενορντ, την οποία οδήγησε και στο πρωτάθλημα το 2023 στην Eredivisie, ενώ αναδείχθηκε και προπονητής της χρονιάς για δύο σεζόν. Τώρα είναι έτοιμος για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του στο "Άνφιλντ".