Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ στο Γουέμπλεϊ με φόντο το τρόπαιο του Champions League. Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο παιχνίδι, με κάποιους όμως από τους οπαδούς της "Βασίλισσας" να μη μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από κοντά λόγω βλάβης του αεροπλάνου.

Οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θα χάσουν τον τελικό του Champions League λόγω... βλάβης

Το Γουέμπλεϊ αναμένεται να έχει... απώλειες από οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν μέχρι το Λονδίνο λόγω προβλημάτων στην πτήση τους. Οι 270 άτυχοι φιλάθλοι των "μερέγχες" είχαν πληρώσει κανονικά το εισιτήριο αλλά δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στον αγώνα.

Η "Βασίλισσα" από τη πλευρά της μόλις έμαθε τι ακριβώς συνέβη έψαξε να βρει τρόπους να βάλει τους φιλάθλους της σε κάποια άλλη πτήση για να προλάβουν κανονικά το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να διευκολύνει τους οπαδούς της.

Το μόνο που μπόρεσε να προτείνει και ενδέχεται να κάνει πράξη, παρόλο που δεν είναι δική της ευθύνη θα αποζημιώσει τους φιλάθλους της, δίνοντας τους ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από ένα θεωρείο VIP στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".