Ο Αγιούμπ ελ Κααμπί έκανε ένα εκπληκτικό Conference League, σκοράροντας 11 γκολ σε εννιά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και εκείνο του τελικού, που χάρισε στον Ολυμπιακό το τρόπαιο απέναντι στη Φιορεντίνα. Ωστόσο, πλην του ψηφίστηκε ο MVP της διοργάνωσης, πως συμπεριλήφθηκε από την UEFA στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης, ήταν ο πρώτος σκόρερ σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έγινε ο μόλις δεύτερος παίκτης που έβαλε πέντε γκολ σε σειρά ημιτελικών και ο πρώτος που σημείωσε 11 γκολ σε διπλά παιχνίδια ύστερα από ομίλους, ο Μαροκινός "κέρδισε" και το βραβείο του καλύτερου γκολ. 




Conference League: Το κρίσιμο ψαλιδάκι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Κααμπί με το ψαλιδάκι απέναντι στη Μακάμπι πέτυχε μάλλον το γκολ της χρονιάς στο Conference League, και για τη σημασία του. Ήταν το τέταρτο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι στην Τοπόλα, με το οποίο οι "ερυθρόλευκοι" διασφάλιζαν ότι θα ισοφάριζαν τουλάχιστον την ήττα τους από το πρώτο ματς, το 4-1 των Ισραηλινών στο Φάληρο, και θα οδηγούσαν το παιχνίδι στην παράταση. 

Πράγματι, ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 στην κανονική διάρκεια και έβαλε ακόμα δύο γκολ στον επιπλέον χρόνο, για να πάρει μια απίστευτη πρόκριση.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztss1wyc7n5)