Απομένουν ελάχιστα ώστε ο Ζοσέ Μουρίνιο να γίνει ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε. Η συμφωνία για τριετές συμβόλαιο έχει αρχικά επιτευχθεί, αλλά υπάρχει ένας μύλος σε ό,τι αφορά το ποιος θα την κάνει. Ο υποψήφιος πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων", Αζίζ Γιλντιρίμ, είπε ότι έχει συμφωνήσει ο ίδιος με τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο δημοσίευμα αναφέρει ότι τόσο ο νυν πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς, όσο και το νέο μέλος του ΔΣ, Ατζούν Ιλίτζαλι, βρίσκονταν στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου, 1 Ιουνίου, ώστε να δουν τον τελικό του Champions League μεταξύ των Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ και ενδεχομένως να φτάσουν σε τελική συμφωνία με τον 61χρονο τεχνικό. 

Ο Μουρίνιο και ο Γιούργκεν Κλοπ, ειρήσθω εν παρόδω, έβγαλαν... διαφορετικά συναισθήματα στο Γουέμπλεϊ. Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ γιούχαραν τον πρώτο και αποθέωσαν το δεύτερο.  


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ov249atvi9)

Ζοσέ Μουρίνιο: Μου αρέσει η πρόκληση της Φενέρμπαχτσε

Ο ίδιος ο Πορτογάλος, πάντως, με δηλώσεις του στο Sky Sports, τόνισε ότι αποφάσισε να γίνει ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε. Μίλησε για τα εμπόδια που υπάρχουν, δηλαδή τους παίκτες που θα λείπουν από την ομάδα ενώ θα παίζει τον πρώτο προκριματικό γύρο στο Champions League: "Αποφάσισα πως θέλω να πάω στην Φενέρμπαχτσε αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα το deal. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι επίσημα. Το Champions League είναι σκληρό επειδή υπάρχουν τρεις προκριματικοί γύροι και στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε υπάρχουν οκτώ παίκτες που έχουν υποχρεώσειες στο Euro, συνεπώς θα λείψουν από τον πρώτο γύρο. 

Ξέρετε ότι μου αρέσουν οι προκλήσεις. Εάν πάω να προπονήσω αυτόν το σύλλογο, είμαι σίγουρος πως θα παλέψω για να τον οδηγήσω στο Champions League".