Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι, φυσικά, ένα από τα πρόσωπα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που δεν λείπουν από τις σπουδαίες εκδηλώσεις του, όπως ο τελικός του Champions League, ως εκ τούτου δικαίως έχει την ιδιότητα του πρέσβη για τον Ολυμπιακό. Ο σύμβουλος Στρατηγικής της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ βρίσκεται, δε, στο Λονδίνο ως στέλεχος του συλλόγου που κατέκτησε το Conference League

Ο Καρεμπέ ρωτήθηκε για αυτήν τη νίκη και απάντησε ότι "το DNA του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τη νίκη είναι ίδιο με εκείνο της Ρεάλ Μαδρίτης". Ο Καρεμπέ κατέκτησε το Champions League με τη Ρεάλ το 1998, όταν η "βασίλισσα" επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης έπειτα από 32 χρόνια, και μάλιστα είχε σκοράρει δύο γκολ επί της Ντόρτμουντ στο 2-0 της Ρεάλ στο "Μπερναμπέου", για τον πρώτο ημιτελικό εκείνη τη χρονιά. 

Ο Ρομπέρτο Κάρλος, μάλιστα, τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού και το φίλο του Κριστιάν Καρεμπέ. 

Ο Γκαΐθκα Μενδιέτα, θρύλος της Βαλένθια με την οποία έφτασε σε διαδοχικούς τελικούς Champions League, το 2000 και το 2001, δήλωσε χαρούμενος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, λέγοντας ότι πριν δύο χρόνια βρισκόταν στο τεχνικό τιμ της Εϊμπάρ. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ouw5knmgrd)

Από την πλευρά του, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League και τόνισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. 

Ολυμπιακός: "Νόμιζα ότι ήταν Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα" 


Φίλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ που βρισκόταν σε καθεστώς αδημονίας για τον τελικό του Champions League, έκανε ένα εκπληκτικό σχόλιο για τον Ολυμπιακό. Έδωσε από μόνος του συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League και τόνισε ότι "νόμιζα πως ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Ελλάδα". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ovba485c75)