Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένα από γα πλέον καυτά ονόματα Ελλήνων παικτών αναφορικά με τις καλοκαιρινές μεταγραφές μαζί με του Βαγγέλη Παυλίδη και του Φώτη Ιωαννίδη. Κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά με δύο ελληνικές ομάδες να έχουν δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ, η πρώην ομάδα του, ήταν αυτή που έδειξε το πιο θερμό ενδιαφέρον. Μάλιστα ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν αυτός που έκανε τις κινήσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει μιλήσει πολλέές φορές μαζί του.

Παράλληλα στο κόλπο μπήκε και η ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα έδειξε ενθουσιασμένος με τις ικανότητες του. Επίσης τον πήρε προσωπικά τηλέφωνο ο Αργεντινός τεχνικός, κάτι που συνηθίζει να κάνει με υποψήφιους για μεταγραφή παίκτες.

Η επιθυμία του Γιαννούλη

Το θέμα όμως είναι και η επιθυμία του 28χρονου αριστερού μπακ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Νόριτς.

"Προτάσεις δεν έχω ακριβώς. Έχω ενδιαφέρον, έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους γενικότερα στην Ελλάδα απλά αυτό που έχω πει και έχω σκεφτεί είναι ότι δεν είναι προτεραιότητα μου να γυρίσω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Είμαι σε μια καλή ηλικία ακόμα και έχω να δώσω πολλά πιστεύω οπότε θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα να συνεχίσω στο εξωτερικό αλλά δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα θέλεις, δεν ξέρεις τι γίνεται", είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του στους betarades.gr.

Η Ίπσουϊτς έδειξε ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη

Η αλήθεια είναι πως ο Γιαννούλης θέλει να μείνει στην Αγγλία και να κυνηγήσει το όνειρο της Premier League. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα με τα σενάρια να αναφέρουν για την Ίπσουϊτς.

Η ιστορική αγγλική ομάδα ανέβηκε φέτος στην Premier League. Από τους πρωταγωνιστές της ήταν ο 24χρονος αριστερός μπακ, Λιγ Ντέιβις. Έκανε τρομερό πρωτάθλημα δίνοντας 21 ασίστ σε 43 παιχνίδια στην Championship.

Υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον θέλουν με την Ίπσουϊτς να έδειξε ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη, με τη σειρά της. Κάτι που δεν έχει να κάνει απόλυτα στην περίπτωση που χάσει τον Ντέιβις, αλλά και για να έχει έναν μεγαλύτερο ανταγωνισμό στη θέση σε περίπτωση παραμονής.