Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου, μετά τη νίκη με 1-0 στον τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα. Ωστόσο θέλει κι άλλους τίτλους κοιτώντας προς το Europa League και θέλει να μείνει ισχυρός για να τα καταφέρει. Γι' αυτό και θέλει να κρατήσει όλα τα αστέρια του, ανάμεσα τους και ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο 28χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήταν μια από τις περσινές καλοκαιρινές μεταγραφικές... βόμβες που έριξε ο Ολυμπιακός. Η επιστροφή του στους "ερυθρόλευκους" μετά από τρία χρόνια έκανε ντόρο.

Η συγκίνηση του Ποντένσε

Ο Ποντένσε ήθελε να γυρίσει για να χαρεί ξανά το ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που έβαλε στην καρδιά του. Ο Ολυμπιακός έκανε το παν για να τα καταφέρει κι έτσι έγινε ο... γάμος.

Εξαιρετική η σεζόν που έκανε ο "superman" ο οποίος στο τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν στο Καραϊσκάκη έκλαψε. Έβγαλε συναίσθημα επειδή ήταν σε μια ομάδα που αγαπάει κι επειδή ένιωσε ξανά σημαντικός.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1dukud8yc2p)
Και δεν ήταν μόνο αυτό αφού πλέον είναι μέλος της ομάδας που έγραψε ιστορία οδηγώντας τον Ολυμπιακό στον πρώτο ευρωπαϊκό του τίτλο.

Το μήνυμα από Ολυμπιακό και Ποντένσε στη Γουλβς

Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και στο εξής. Το πρώτο που έχει συμβεί είναι πως ο Ολυμπιακός και ο Ποντένσε έχουν κάνει γμωστό στη Γουλβς πως θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Πορτογάλος άσος αποκτήθηκε δανεικός για ένα ετος. Για να γίνει αυτό επέκτεινε το συμβόλαιο του έως το 2025 καθώς έληγε το φετινό καλοκαίρι.

Λέγεται πως υπάρχει οψιόν αγοράς, αλλά στην Αγγλία επιμένουν πως δεν μπήκε καμία οψιόν αγοράς. Το θέμα είναο πως δεν υπολογίζεται στην Γουλβς, η οποία ψάχνει να τον πουλήσει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1nvpvqx8zy1)

Επίσης μάνατζερ του είναι ο Ζόρζε Μέντες. Ο διάσημος Πορτογάλος ατζέντης ο οποίος έχει μεγάλη επιρροή στην Γουλβς. Κάτι που είναι θετικό για την επιθυμία που έχουν Ολυμπιακός και Ποντένσε.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ του διαμήνυσε πως τον περιμένει το καλοκαίρι στην προετοιμασία με τον Πορτογαλο να θέλει πολύ να συμβεί αυτό.