Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην Ευρώπη και η "ερυθρόλευκη" οικογένεια ζει μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές! Η Κ19 των Πειραιωτών πρώτη κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης με την κούπα του UEFA Youth League και στη συνέχεια τη... σκυτάλη πήρε η πρώτη ομάδα που έφτασε στον ιστορικό θρίαμβο με το τρόπαιο του Europa Conference League. Κάπως έτσι η ιστορία θέλει τον Ολυμπιακό να γίνεται η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να κάνει το νταμπλ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο ισχυρός άνδρας της, Βαγγέλης Μαρινάκης πλέουν σε... πελάγη ευτυχίας με την ονειρική σεζόν της ομάδας και μέσω αναρτήσεων στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media αναφέρθηκαν σε αυτό το σπάνιο επίτευγμα των "ερυθρόλευκων".

Τα "ερυθρόλευκα" ποστ για το ντάμπλ του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά Κύπελλα

"Πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA μια ομάδα κατακτά Ευρωπαϊκό τίτλο και με την πρώτη ομάδα και με την ομάδα Κ19", ανέφερε σε ανάρτηση της στα social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός που... καμαρώνει για το σπάνιο επίτευγμα της.

"Πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA μια ομάδα κατακτά Ευρωπαϊκό τίτλο και με την πρώτη ομάδα και με την ομάδα Κ19", το μύνημα του Βαγγέλη Μαρινάκη για το ασύλληπτο επίτευγμα των Πειραιωτών που συζητά όλη η Ευρώπη.