Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει τους αγώνες του Roland Garros στο πρόγραμμα του τένις, ενώ στο ποδόσφαιρο ξεκινούν τα διεθνή φιλικά πριν το Euro 2024, με τη Γερμανία να κοντράρεται με την Ουκρανία και την Αγγλία να αντιμετωπίζει την Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Σπουδαία διεθνή Φιλικά λίγες μέρες πριν το Euro 2024

Η Γερμανία υποδέχεται την Ουκρανία σ' ένα από τα φιλικά προετοιμασίας της πριν το Euro 2024. Tα "πάντσερ" ψάχνουν την επιστροφή τους στην κορυφή της Ευρώπης και ο όμιλος τους κόντρα σε Ελβετία, Σκωτία και Ουγγαρία τους δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν θα έχει όλους τους παίκτες τους στη διάθεση του, αλλά θα κάνει τις δοκιμές του. Οι Ουκρανοί από τη πλευρά τους, παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο εσωτερικό της χώρας, μπόρεσε να πάρει την πρόκριση στο Euro εκεί που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Ρουμανία, Σλοβακία και Βέλγιο.

Στο άλλο σπουδαίο παιχνίδι της ημέρας, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Βοσνία Ερζεγοβίνη με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της για το Euro 2024. Τα "λιοντάρια" πήραν εύκολα το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης, τερματίζοντας στην πρώτη θέση παρά το γεγονός πως είχαν την Ιταλία στον όμιλο τους.

Στην τελική φάση οι Άγγλοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Σλοβενία, τη Δανία και την Σερβία, ενώ η Βοσνία Ερζεγοβίνη έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να χάνει την αίγλη που είχε τα προηγούμενα χρόνια, με τον Έντιν Τζέκο να ψάχνει συμπαραστάτες.


Aναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

11:30 EUROSPORT 1 Roland Garros - Τένις
12:55 EUROSPORT 2 Roland Garros - Τένις
14:00 EUROSPORT 1 Roland Garros - Τένις
17:00 EUROSPORT 1 Roland Garros - Τένις
18:00 EUROSPORT 2 Roland Garros - Τένις
19:00 EUROSPORT 1 Roland Garros - Τένις
20:30 NOVASPORTS START Καζακστάν - Ουκρανία Minifootball
20:30 COSMOTE SPORT 8 Μπεσίκτας - Φενερμπαχτσέ Μπάσκετ: Τουρκία
21:30 COSMOTE SPORT 7 Μούρθια - Ουνικάχα Μάλαγα Μπάσκετ: Ισπανία
21:45 NOVASPORTS PRIME Γερμανία - Ουκρανία Διεθνή Φιλικά
21:45 NOVASPORTS 2 Αγγλία - Βοσνία Ερζεγοβίνη Διεθνή Φιλικά
21:45 NOVASPORTS START Ρουμανία - Ουγγαρία Minifootball