Το πρωτάθλημα της Basket League θα καταλήξει είτε σε "πράσινα" είτε σε "ερυθρόλευκα" χέρια! Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός, οι δυο ομάδες που πρoκρίθηκαν στους τελικούς του πρωταθλήματος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την κούπα, με τη σειρά να ξεκινάει στις 5 Ιουνίου από το ΟΑΚΑ καθώς το "τριφύλλι" έχει το πλεονέκτημα έδρας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών, στις τρεις νίκες κρίνεται ο πρωταθλητής Ελλάδος.

Το πρόγραμμα των τελικών της Basket League για Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός "καθάρισαν" με 2-0 τους Άρη και Περιστέρι στα ημιτελικά της Basket League και εξασφάλισαν την παρουσία τους στους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα "παλέψουν" για το τρόπαιο. Οι "πράσινοι" έχουν εξασφαλίσει πλενέκτημα έδρας καθώς έχουν κάνει το 3/3 κόντρα στους Πειραιώτες στους μεταξύ τους αγώνες, με τον πρώτο τελικό να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ στις 5 Ιουνίου.

Το Game 2 στο ΣΕΦ θα γίνει στις 7 Ιουνίου και το Game 3 στο ΟΑΚΑ στις 10 του ίδιου μήνα. Το τέταρτο και το πέμπτο παιχνίδι θα οριστούν αργότερα, εάν και εφόσον χρειαστούν. Η ανάδειξη του πρωταθλητή κρίνεται στις τρεις νίκες.


Το πρόγραμμα των τελικών της Stoiximan Basket League

Game 1: Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός (5/6)

Game 2: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR (7/6)

Game 3: Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός (10/6)

Game 4: Θα οριστεί εάν χρειαστεί (12/6)

Game 5: Θα οριστεί εάν χρειαστεί (14/6)