Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε και στις τάξεις των φιλάθλων της τουρκικής ομάδας επικρατεί... πανζουρλισμός! Ο κόσμος μοιάζει ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την επιλογή της διοίκησης να φέρει τον "Special One" στο "τιμόνι" της ομάδας, κάτι που φρόντισε να το δείξει με εμφατικό τρόπο δημιουργώντας καταπληκτική ατμόσφαιρα στο "Σουκρού Σαράτσογλου" όπου έγινε η παρουσίαση του Πορτογάλου τεχνικού.

Μουρίνιο: "Ανήκω στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε - Τεράστια ευθύνη η αγάπη που μου δείχνετε"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο... πάτησε το χορτάρι του "Σουκρού Σαράτσογλου" για να παρουσιαστεί στους χιλιάδες φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε που κατέκλυσαν τις εξέδρες για να τον υποδεχθούν, να τον χειροκροτήσουν και να τον καλωσορίσουν στην τεχνική ηγεσία της αγαπημένης τους ομάδας. Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε τον γύρο του γηπέδου για να χαιρετήσει τους οπαδούς και... αποθεώθηκε!

🔵 CANLI | José Mourinho İmza Töreni #moutime

Ο Αλί Κοτς δήλωσε αρχικά πως: "Έχουμε έναν προπονητή που έχει κατακτήσει και τα τρία τρόπαια της UEFA. Είναι ένα διεθνές brand, κάνουμε το ιστορικό βήμα", θέλοντας να τονίσει την κλάση και την εμπειρία που... κουβαλά στις πλάτες του ο Ζοζέ Μουρίνιο.

O Zοζέ Μουρίνιο ανέφερε  από την πλευρά του πως: "Ένιωσα την αγάπη που συνήθως βλέπει ένας προπονητής μετά από νίκη. Αυτή η αγάπη που μου δείχνετε μού δίνει τεράστια ευθύνη. Ανήκω στην οικογένειά σας. Αυτή η φανέλα είναι δική μου. Όπως το δέρμα και τα κόκαλα μου. Το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Θεωρώ πως βρίσκομαι σ' ένα από τα καλύτερα μέρη, για να νιώσω αυτό το πάθος".

parousiash_mourinho