Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε διαδικασία "χτισίματος" του νέου του ρόστερ και της ενίσχυσης του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου! Μια από τις θέσεις που ήθελε να επενδύσει και να ενισχύσει είναι αυτή του τερματοφύλακα, με τον Αντώνη Τσιφτσή του Αστέρα Τρίπολης να είναι ο... εκλεκτός για τα γκολποστ. Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει... happy end στο μεταξύ τους deal!

Κοντά στην απόκτηση του 24χρονου γκολκίπερ Τσιφτσή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στρέφεται στο ελληνικό στοιχείο για την ενίσχυση των γκολποστ, με τον Αντώνη Τσιφτσή να βρίσκεται προ των πυλών και να αναμένεται να αποτελέσει τον δεύτερο σε ιεραρχία γκολκίπερ του "δικεφάλου του βορρά". Οι συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης και την πλευρά του παίκτη βρίσκονται σε καλό σημείο και όπως φαίνεται θα επιτευχθεί το deal Και ο 24χρονος που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και... μπήκε στο μικροσκόπι των "μεγάλων", θα γίνει... κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο Τσιφτσλης αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις αρχές της χρονιάς είχε δοθεί δανεικός στη Ράκοφ όπου οι Αρκάδες είχαν βγει ιδιαίτερα κερδισμένοι καθώς οι Πολωνοί είχαν πληρώσει υψηλό "ενοίκιο" για τον παίκτη. Ο 24χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε στον Αστέρα και αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια της Super League όπου και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Το οικονομικό deal με τον Αστέρα Τρίπολης

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του οικονονικού, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πληρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ τα οποία θα βάλει στα ταμεία του ο Αστέρας Τρίπολης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες, οι Αρκάδες διατηρούν υψηλό ποσοστό μεταπώλησης καθώς ο Τσιφτσής είναι ένας παίκτης στον οποίο πιστεύουν αρκετά. Σημειώνεται ότι το ποσοστό μεταπώλησης ανέρχεται στο 30% και φυσικά βρίσκεται στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.