Με δυο νίκες ολοκληρώνεται η Κυριακή (02/06) για τον Στέφανο Τσιτσιπά! Μετά τη νίκη του στο μονό ανδρών επί του Ματέο Αρνάλντι που τον... έστειλε στα προημιτελικά του Roland Garros, ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε και στην πρεμιέρα του στο διπλό ανδρών του γαλλικού τουρνουά με τον αδερφό του, Πέτρο όπου και "λύγισαν" τους Ντενίς Μολτσάνοφ και Τζον-Πάτρικ Σμιθ με 2-0 σετ (7-6, 6-4).

Με το... δεξί στο διπλό ανδρών του Roland Garros Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς

Σ' ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι με εντυπωσιακές φάσεις όπου διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, τα αδέρφια Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς κατάφεραν να ξεδιπλώσουν την ανωτερότητα τους κόντρα στους μαχητικούς  Ντενίς Μολτσάνοφ και Τζον-Πάτρικ Σμιθ και με 2-0 σετ (7-6, 6-4) να πάρουν το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Το πρώτο σετ ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε στο tie-break εκεί όπου αν και οι Έλληνες τενίστες βρέθηκαν να χάνουν με 6-3, εντέλει έβγαλαν αντίδραση και με 11-9 έκαναν το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ, ο Στέφανος και ο Πέτρος έκαναν break στο πρώτο γκειμ και με 6-4 έκαναν το 2-0 στα σετ και πανηγύρισαν την πρόκριση στους.