Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία του με την κατάκτηση του Europa Conference League, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν έντονο το πορτογαλικό στοιχείο στο ρόστερ τους καθώς υπάρχουν οκτώ Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές. Ο Ντάνιελ Ποντένσε εξέφρασε τα παράπονα του μέσω story του στο Instagram προς τα πορτογαλικά ΜΜΕ για το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωτοσέλιδο μετά την κατάκτηση του Champions League σε δυο πορτογαλικές εφημερίδες αλλά το επίτευγμα των Πειραιτών με τους Πορτογάλους συμπαίκτες του... πουθενά!

Το παράπονο του Ποντένσε στα πορτογαλικά ΜΜΕ και η... σύγκριση με τη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση του Champions League φιγουράρει μεταξύ άλλων στα πρωτοσέλιδα δυο εφημερίδων όμως ο Ολυμπιακός που κατέκτησε το Europa Conference League και διαθέτει οκτώ Πορτογάλους ποδοσφαιριστές (Όρτα, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέζο, Κάρμο, Καμπράλ, Καρβάλιο, Ποντένσε) δεν υπάρχει... πουθενά! Αυτό είναι το παράπονο του Ντάνιελ Ποντένσε το οποίο και επικοινώνησε μέσα από τα social media με αποδέκτη τα προτογαλικά ΜΜΕ.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωτοσέλιδο σε δύο πορτογαλικές εφημερίδες αλλά για τους Πορτογάλους Όρτα, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέζο, Κάρμο, Καμπράλ, Καρβάλιο δεν έγινε ούτε ένα εξώφυλλο από καμία πορτογαλική εφημερίδα. Και στο τέλος στηρίζουμε τους πάντες εκτός από δικούς μας" ανέφερε χαρακτηριστικά.

pontence_story