Ο Κάρλο Αντσελότι έχει καταφέρει κάτι μοναδικό τα τελευταία χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς καταφέρνει να βρει κάθε φορά και κάποιον άλλον πρωταγωνιστή. Στο φετινό τελικό του Champions League εκείνος που "ξεκόλλησε" την ομάδα και έδωσε το προβάδισμα ήταν ο Ντάνι Καρβαχάλ.

Ο αστυνομικός πατέρας του Καρβαχάλ σήκωσε το Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο δεξιός μπακ της "Βασίλισσας" μπορεί να μη φημίζεται για το ύψος του, αλλά βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο για να κάνει το 1-0 για την ομάδα του, με τον Καρβαχάλ να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Γουέμπλεϊ.

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών στην πλατεία Θιβέλες της Ισπανίας για το 15ο Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης, το πούλμαν είχε μεγάλη συνοδεία αστυνομικών για να αποφευχθούν διάφορα επεισόδια, μ' έναν εξ αυτών να είναι ο πατέρας του Ντάνι Καρβαχάλ.



Την ώρα που οι πανηγυρισμοί συνεχίζονταν ο περήφανος πατέρας συνόδευε το γιο του που βρισκόταν στο πούλμαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, με τον Ισπανό αμυντικό πάντως να του δίνει την ευκαιρία να ποζάρει με το τρόπαιο του Champions League.