Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η αναζήτηση του προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να περιμένουν μέσα στις επόμενες ώρες την οριστική απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ έχουν ήδη στο μυαλό τους εναλλακτικές όπως ο Νίκο Κόβατς.

Περιμένει την απάντηση του Σάρι ο Παναθηναϊκός 

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την απόφαση πως θα ενισχυθεί με προπονητή από το... πάνω ράφι. Οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" έχουν κάνει μία τεράστια πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά δεν έχουν λάβει ακόμη την τελική του απάντηση.

Παρά τις φήμες που ανέφεραν πως ο Ιταλός τεχνικός δεν σκέφτηκε καν την πρόταση των "πρασίνων", ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δουλεύει μεθοδευμένα την περίπτωση του για να αποσπάσει στο φινάλε το πολυπόθητο "ναι" που θα ανεβάσει επίπεδο το "τριφύλλι".

Η αλήθεια είναι πως ο Σάρι δεν... παίζει μόνο για την ελληνική ομάδα, καθώς υπάρχουν σκέψεις από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τις Λέστερ και Μπολόνια να βρίσκονται σε αναζήτηση έμπειρου προπονητή αντίστοιχα.

Στις επιλογές των προπονητών και ο Νίκο Κόβατς

Αν δεν καταφέρει τελικά να πειστεί ο 65χρονος τεχνικός, τότε ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει και άλλες ακριβές περιπτώσεις, με μία εξ αυτών να είναι του Νίκο Κόβατς, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Σάρι έχει αρνηθεί την πρόταση των "πρασίνων" κι εκείνοι στρέφονται στον Κροάτη προπονητή.

Έχει καθίσει στο παρελθόν σε πάγκους μεγάλων ομάδων όπως η Μπάγερν Μονάχου, ενώ είναι ελέυθερος από τον Μάρτιο όταν και τελείωσε η συνεργασία του με την Βόλφσμπουργκ. Ο Κόβατς εχει δουλέψει και στη Ligue 1 στην τεχνική ηγεσία της Μονακό και έχει εμπειρία από πρωταθληματισμό.