Η σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάκτησε στο φινάλε τη Super League και ετοιμάζεται ήδη για τη νέα χρονιά. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ψάχνει λύσεις για την ενίσχυσή του στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με τον Μαντί Καμαρά να βρίσκεται στις επιλογές του.

Σκέφτεται τη μεταγραφή του Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ

Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην ομάδα με τη συμπεριφορά τους ήταν ο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα βρέθηκε πολλές φορές στην έξοδο, ενώ τους τελευταίους μήνες οι "ερυθρόλευκοι" τον έστειλαν στη Β' ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ όμως από την πλευρά του -που ψάχνει παίκτες για να ενισχύει τη μεσαία του γραμμή- τον έχει αρκετά ψηλά στη λίστα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ στον Ρασβάν Λουτσέσκου, που πιστεύει πως ο Καμαρά μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του.

Ο 27χρονος μέσος βρίσκεται αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό με αρκετές... ενδιάμεσες στάσεις, ενώ φέτος αγωνίστηκε μέχρι να παραγκωνιστεί σε 29 παιχνίδια, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ συνολικά έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα 210 φορές και έχει 20 γκολ και 14 ασίστ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cwumaljkfbnl)
Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει ξεκινήσει από νωρίς τις μεταγραφικές του κινήσεις -βρίσκεται πολύ κοντά στον Τσιφτσή-, καθώς τα προκριματικά του Champions League θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουλίου, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να θέλει να λύσει τα θέματα που υπάρχουν όσο νωρίτερα γίνεται.