Με πατημένο το... γκάζι έχει ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ τις μεταγραφικές του υποθέσεις, καθώς πέραν των υποθέσεων που κοιτάει, θέλει να εξασφαλίσει και την παραμονή των παικτών στην ομάδα που είχαν αποκτηθεί ως δανεικοί. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Σουαλιό Μεϊτέ με το "Δικέφαλο του Βορρά" να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπενφίκα.

"Συμφωνία ΠΑΟΚ - Μπενφίκα στα δύο εκατομμύρια ευρώ" σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Πολύ κοντά στο να διατηρήσει ένα από τα βασικά "γρανάζια" της μηχανής του είναι ο ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει εντείνει τις προσπάθειες του για να κρατήσει στην Θεσσαλονίκη τον Σουαλιό Μεϊτέ, τον ποδοσφαιριστή που πήρε από την Μπενφίκα ως δανεικό.

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την μεταγραφή του παίκτη, που φέτος πραγματοποίησε 42 εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Γάλλος μέσος είχε οψιόν αγοράς κόντα στα τέσσερα εκατομμύρια, αλλά ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις των "αετών".

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Record, οι δύο πλευρές φέρεται να συμφώνησαν στα δύο εκατομμύρια ευρώ και μέσα στις επόμενες μέρες αν όχι ώρες θα επισημοποιηθεί η παραμονή του Μεϊτέ στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας χαρούμενος τον Ρασβάν Λουτσέσκου που τον θέλει διακαώς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cykh6mi15n7l)