Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι για τους περισσότερους ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει μπάσκετ στο NBA, αλλά και στον κόσμο. Το όνομα του πρώην παίκτη των Σικάγο Μπουλς "μετράει" ακόμη, καθώς μία υπογεγραμμένη κάρτα του δημοπρατήθηκε και πουλήθηκε τελικά κοντά στα τρία εκατομμύρια δολάρια.

Ποσό ρεκόρ για υπογεγραμμένη κάρτα του NBA του Μάικλ Τζόρνταν

Για να πάρει κάποιος μία κάρτα με την υπογραφή του Μάικλ Τζόρνταν πρέπει να πληρώσουν ακριβά, βασικά.. πολύ ακριβά. Κάτι που αντιλήφθηκαν για τα καλά εννέα πάμπλουτοι που μπήκαν σε δημοπρασία για να αποκτήσουν το εν λόγω ενθύμιο.

Ο τυχερός που την απέκτησε έδω το ποσό των 2.928.000 δολαρίων, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για κάρτα του Μάικλ Τζόρνταν. Ήταν από τη σεζόν 2003/04 με το σήμα του NBA να βρίσκεται στη μία πλευρά και εκείνον στην άλλη να φοράει τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς και την υπογραφή του.



To ρεκόρ βέβαια δεν το κατέχει ο θρύλος του NBA, αλλά ο Μάικι Μάντλε, με την κάρτα των Νιου Γιορκ Γιάνκις του 1952 να δημοπρατείται για το ποσό των 12,6 εκατομμυρίων δολαρίων που έδωσε τελικά κάποιος για να την αποκτήσει.