Η φετινή χρονιά της Μπαρτσελόνα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κρίνεται απογοητευτική. Καμία από τις δύο δεν κατέκτησε τρόπαιο, με αποτέλεσμα να ψάχνουν μεταγραφές για να αλλάξουν την εικόνα τους. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο από τη πλευρά του είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο... μπαμ για τους "μπλαουγκράνα".

Η Μπαρτσελόνα ενισχύεται στη Euroleague με τη μεταγραφή του Νούνιεθ

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε μία πολύ άσχημη σεζόν, καθώς αποκλείστηκε στα προημιτελικά της Euroleague από τον Ολυμπιακό, ενώ τους... σκούπισε η Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά της ACB με 3-0 στις νίκες.

Για αυτό το λόγο η ομάδα της Βαρκελώνης ψάχνει να βρει παίκτες που θα τη βοηθήσουν για τη νέα χρονιά, με τον Χουάν Νούνιεθ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο Ισπανός γκαρντ έλαμψε με την Εθνική του το προηγούμενο καλοκαίρι και έκανε φοβερά πράγματα στην Γερμανία με τη φανέλα της Ουλμ

Juan Nunez Highlights 17 Pts, 5 Ast vs Bayern Munich


Οι "μπλαουγκράνα" τον είχαν βάλει στο... μάτι αρκετό καιρό και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να κάνουν την κίνηση τους για να τον αποκτήσουν, με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο να βάζει τα... μεγάλα μέσα για να τον πείσει να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Η σχέση του Ισπανού παίκτη με την κόρη του Ναβάρο βοηθάει την κατάσταση υπέρ των Καταλανών, παρόλο που ο Νούνιεθ είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη "Βασίλισσα" να έχει την ευκαιρία να τον αποκτήσει αν χρειαστεί αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα κάνει κίνηση τελικά.