Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 15ο Champions League της ιστορίας της και όλοι ψάχνουν το μεγάλο... μυστικό για τις επιτυχίες. Η ομοιογένεια που έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια η ομάδα και οι λιγοστές μεταγραφές που γίνονται δείχνουν τον δρόμο, για αυτό επέλεξε να κρατήσει για ακόμη έναν χρόνο τον Λούκα Μόντριτς.

Αποκάλυψε την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Μόντριτς

Ο Τόνι Κρόος αποφάσισε μετά το Euro 2024 να εγκαταλείψει την ενεργό δράση σε αντίθεση με τον Λούκα Μόντριτς που στα 38 του θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κροάτης μέσος βρίσκεται στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" 13 χρόνια και θα ανανεώσει για μία ακόμη σεζόν.

Την αποκάλυψη μάλιστα την έκανε ο ίδιος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για το 15ο Champions League, καθώς την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας, έδωσε την είδηση για την παραμονή του. 

"Τι χαρά να είμαστε πάλι εδώ μετά από δύο χρόνια! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη όλη τη σεζόν. Αυτό το τρόπαιο ανήκει και σε σας. Τα λέμε την επόμενη σεζόν, ζήτω η Ρεάλ!", είπε ο Μόντριτς που φέτος πήρε το έκτο Champions League της καριέρας του με τη "Βασίλισσα", ενώ αγωνίστηκε σε 46 αγώνες καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.