Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει μεταγραφές με το... σταγονόμετρο, αλλά όταν κάνει είναι πραγματικά εξαιρετικές. Μία από αυτές ήταν του Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Άγγλο διεθνή να πραγματοποιεί απίστευτη πρώτη χρονιά με τους "μερέγχες".

Μεθυσμένος ο Μπέλιγχαμ στους εορτασμούς για το Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης

Μπορεί ο Τζουντ Μπέλιγχαμ να είναι φανταστικός εντός γηπέδου, αλλά έξω από αυτού φαίνεται πως χάνει λίγο πιο εύκολα τον έλεγχο. Ο 21χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο επίκεντρο των πανηγυρισμών για το 15ο Champions League στην ιστορία της ομάδας.

Ο Μπέλιγχαμ όπως και όλοι οι συμπαίκτες του παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη πλέον παρέλαση στη πλατεία Θιβέλες της Μαδρίτης και γιόρτασε την κούπα λίγο παραπάνω απ' ότι μάλλον έπρεπε. Ο Άγγλος διεθνής που ετοιμάζεται για το Euro 2024 ήπιε περισσότερο απ' ότι άντεχε. 

Στις δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες, ο Τζουντ φάνηκε να είναι "τύφλα" από τις μπύρες τις οποίες είχε πιει και ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της "Βασίλισσας" για τη στήριξη που πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τελικά... αγκάλιασε τον δημοσιογραφό που του πήρε τη συνέντευξη.