Αντίστροφα μετράει για την μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες πως αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ εξομολογήθηκε στον Εμανούελ Μακρόν στα πλαίσια της προετοιμασίας του Euro 2024 πότε θα γίνει επίσημο.

Ανακοινώνεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ πριν το Euro 2024

Λίγες ώρες μακριά από το "μπαμ" που περιμένουν εκατομμύρια Μαδριλένοι απομένουν για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Κίλιαν Εμπαπέ στην Ρεάλ. Το... σήριαλ αυτό μπορεί να είχε πολλά επεισόδια όλα αυτά τα χρόνια, αλλά στο τέλος υπήρχε το "happy end" και για τις δύο πλευρές.

Παρά τις προσπάθειες του Εμανουέλ Μακρόν στο παρελθόν να πείσει τον Γάλλο επιθετικό να παραμείνει στο Παρίσι και την Γαλλία, εκείνος είχε πάρει την απόφαση του να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό των "μερέγχες".

Οι δυο τους μάλιστα είχαν έναν διάλογο μεταξύ τους με τον Μακρόν να ρωτάει τον Εμπαπέ πότε θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του, κι εκείνος του απάντησε "Σήμερα το βράδυ (03/06)", με άπαντες πλέον να περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο σταρ να υπογράφει μέχρι το 2029.