Το πιο ακριβό πετράδι έβαλε στο στέμμα της η Ρεάλ Μαδρίτης, σε ακόμα ένα success story του Φλορεντίνο Πέρεθ, του μοναδικού προέδρου στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που κάνει σχεδόν ό,τι θέλει στο μεταγραφικό κομμάτι. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ως εκ τούτου είχε δίκιο όταν είπε στον Εμανουέλ Μακρόν "απόψε", στην ερώτηση του Προέδρου της Γαλλίας για το πότε επρόκειτο να ανακοινωθεί. 


Ο Εμπαπέ ήταν ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν τα προηγούμενα 6,5 χρόνια, σε μια σχέση που τα συναισθήματα κάθε λογής βαρούσαν... κόκκινο. Ο Εμπαπέ είχε φροντίσει, προ 24 ημερών, να ανακοινώσει δημοσίως την αποχώρησή του, κάτι που έφερε και τον τελευταίο καβγά με τον Νασέρ αλ-Κελαΐφι. 




Ρεάλ Μαδρίτης: Τι υπέγραψε ο Εμπαπέ


Ο 25χρονος Γάλλος φορ στελεχώνει μία ομάδα που πριν δύο ημέρες στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, με το 2-0 επί της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ, ενώ κατέκτησε και τη LaLiga. Επιπλέον, δίνει και την αίσθηση του μέλλοντος, αφού ποδοσφαιριστές όπως ο Μπέλιγχαμ, ο Εντρίκ, ο Καμαβινγκά και ο Τσουαμενί, ο Βινίσιους και ο Ροντρίγκο, είναι σε ηλικία που η Ρεάλ έχει "εύκολα" τη δεκαετία. 

Ο Εμπαπέ δεν έχει κατακτήσει το Champions League, αλλά δεν αναμένεται και να εξαντλήσει το πενταετές συμβόλαιό του για να το κατορθώσει. Ο Γάλλος, που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το Euro 2024, που αρχίζει στις 14 Ιουνίου στη Γερμανία, θα έχει λαμβάνειν 15 εκατομμύρια ευρώ καθαρά το χρόνο.