Στη Μαδρίτη ανέμεναν ότι η ανακοίνωση απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ θα είχε απήχηση, αλλά είναι βέβαιο πως ό,τι συνέβη στο instagram ύστερα από το νέο που εκτελωνίστηκε, δεν το έχουν ξαναζήσει στα γραφεία της Ρεάλ. Η είδηση με τη φωτογραφία με το σήμα της ομάδας πήρε σχεδόν τρία εκατομμύρια like σε ένα λεπτό από τη στιγμή που αναρτήθηκε. 


real_madrid_likes_mbappe



Οι φίλοι της Ρεάλ περίμεναν τη στιγμή που ο σύλλογος θα αποκτούσε τον Εμπαπέ. Είναι και μια νίκη γοήτρου για τη "βασίλισσα". Επί τουλάχιστον τριετία, περιτριγυρίζει τον 25χρονο φορ. Από το καλοκαίρι του 2021 ο Εμπαπέ ήταν... φευγάτος από το Παρίσι, αλλά όλο εκεί έμενε. Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβριο η Ρεάλ έριξε το πιο μαζικό διπλωματικό όπλο της στο τραπέζι. Είχαν τονίσει από το σύλλογο ότι το ενδιαφέρον τους για τον αρχηγό της εθνικής Γαλλίας τελείωσε. 

Στην πλατφόρμα X, πάντως, οι "μερένγκες" πόσταραν ένα όμορφο βίντεο. Αρχίζει με το πρόσωπο του Εμπαπέ και το βλέμμα του στο ηλιοβασίλεμα. Μια βαριά αντρική φωνή, επιπλέον, αναρωτιέται: "Κοιτάς προσεκτικά;" Έπειτα, για τα επόμενα περίπου τρία λεπτά, ο πρωταθλητής κόσμου το 2018 αποτυπώνεται σε δράση. Το hashtag αναφέρει #Welcomembappe, δηλαδή "καλώς ήρθες Εμπαπέ".