Η μεταγραφή που οι ποδοσφαιρόφιλοι παγκοσμίως ανέμεναν έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, 3 Ιουνίου, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανακοινώνεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 25χρονος Γάλλος φορ απασχολεί την παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή εδώ και τρία χρόνια. Τα ήξεις αφήξεις με τη Ρεάλ και την Παρί Σεν Ζερμέν έλαβαν τέλος. Ο Εμπαπέ, δε, μπορεί να ονειρεύεται τα μεγαλεία που με αυτόν το σύλλογο είναι εγγυημένα. Από τον Αύγουστο, όταν και θα ξεκινήσει την προετοιμασία του, βάζει πλώρη για ατέρμονες συγκινήσεις. Θα το κάνει, μάλιστα, με μία ομάδα της οποίας υπήρξε υποστηρικτής, όπως φάνηκε και από το ποστ που έκανε. 

Κιλιάν Εμπαπέ: Η πίστη στη Ρεάλ και οι απολαβές

Ο Εμπαπέ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2029 και η ετήσια αμοιβή του θα είναι 15 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, τα μπόνους γίνεται να φτάσουν ακόμα και τα 100 εκατομμύρια. Η ανάρτηση του 25χρονου φορ, πάντως, δεν αφορούσε στα λεφτά. Χαρακτήρισε τη Ρεάλ, "το κλαμπ των ονείρων μου". Πόσταρε δε φωτογραφίες από το συγκρότημά της. Συγκεκριμένα μία, εξάλλου, δείχνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει... πατ πατ στο κεφάλι του Εμπαπέ. 

Το ποστ αναφέρει το μήνυμά του σε τρεις γλώσσες: πρώτα στα ισπανικά, έπειτα στα αγγλικά και τέλος στα γαλλικά: "Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, τόσο χαρούμενος και περήφανος που πήρα μεταγραφή στο κλαμπ των ονείρων μου, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο ενθουσιασμένος είμαι αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω, Μαδριδίστας, και σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας. Hala Madrid!"


View this post on Instagram

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)