Ο Νταβίντ Κάρμο ήταν ένας εκ των παικτών - κλειδιά στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού και βασικός πυλώνας στο κέντρο της "ερυθρόλευκης" άμυνας! Ο άνθρωπος που ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα στην αμυντική γραμμή των Πειραιωτών και έβαλε το δικό του... λιθαράκι για να έρθει η ιστορική και θρυλική κατάκτηση του Europa Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί παρά να... τρίβει τα χέρια του για τον στόπερ που διαθέτει και μεγάλη επιθυμία του είναι να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας του τη νέα χρονιά. Πως όμως η αποχώρηση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο από την τεχνική ηγεσία της Πόρτο επηρεάζει την παραμονή του Πορτογάλου στόπερ στο Λιμάνι;

Πως επηρεάζει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό και τον Κάρμο η αποχώρηση του Κονσεϊσάο

Ο Ολυμπιακός θέλει να πορευτεί με τον Νταβίντ Κάρμο στο κέντρο της άμυνας του και τη νέα σεζόν και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να διατηρήσει τον κορμό των παικτών που πρόσφεραν τα μέγιστα στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας σε καίριες θέσεις. Μια από αυτές που "έκαιγε" τους "ερυθρόλευκους" ήταν το κέντρο της άμυνας. Ο Νταβίντ Κάρμο ήρθε τον Ιανουάριο και "μεταμόρφωσε" την γραμμή των στόπερ και "κλέβοντας" τις εντυπώσεις με την σταθερή απόδοση και τη μαχητικότητα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1n24ycxw16p)
Η υπόθεση της παραμονής δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ολυμπιακό καθώς ο παίκτης ανήκει στην Πόρτο και η αποχώρηση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο από τον πάγκο μόνο υπέρ των Πειραιωτών δεν είναι. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τον προπονητή του στην προτογαλική ομάδα και αυτός ήταν η βασική αιτία που δεν υπολογιζόταν και αποφάσισε να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και χρόνο συμμετοχής. Στην περίπτωση που στη θέση του Κονσεϊσάο ήταν άλλος προπονητής τα πράγματα θα μπορούσε να ήταν άρδην διαφορετικά και ο παίκτης να ήταν βασικός, κάτι που έγινε όταν πήγε και στην ομάδα του Πειραιά λόγω της κλάσης του.

Η έλευση του νέου προπονητή στην Πόρτο και η επιμονή του Ολυμπιακού

Μεγάλο ρόλο στην όλη υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο θα παίξει αναμφίβολα ο νέος προπονητής της Πόρτο που μένει να φανεί αν θα τον υπολογίζει και θα τον θέλει στο ρόστερ του. Φυσικά δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στους ανθρώπους της Πόρτο οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα όπου φάνηκε η μεγάλη ποιότητα και η ικανότητα του στα μετόπισθεν καθώς και σε άλλους... μνηστήρες που δεν αποκλείεται να... χτυπήσουν την πόρτα για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15ctb8mpbgx)
Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν αναμένεται να αφήσει εύκολα την υπόθεση του Κάρμο και σκοπεύει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή του στην ομάδα. Σε αυτό μπορεί να αποδειχθεί μεγάλος... σύμμαχος και ο Κάρμο ο οποίος έχει να πει τα καλύτερα για το διάστημα παραμονής του στους "ερυθρόλευκους" όπου έζησε μοναδικές στιγμές με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου αλλά και με το καλό κλίμα που υπάρχε μεταξύ των παικτών και του τεχνικού επιτελείου. Αναμένονται σύντομα εξελίξεις προκειμένου να αποφανθεί το τι μέλλει γενέσθαι.