Η μεταγραφική "βόμβα" του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης... τάραξε τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ο Γάλλος σούπερ σταρ κάνει το όνειρο της ζωής του πραγματικότητα! Να φορέσει τη φανέλα της "Βασίλισσας". Το όνειρο πήρε σάρκα και οστά και οι φίλαθλοι των Μαδριλένων ζουν ανεπανάληπτες στιγμές με την έλευση του παγκοσμίου φήμης αστέρα στην ομάδα τους. Όλοι μετρούν... αντίστροφα για την παρουσίαση του στο "Santiago Bernabeu" όμως αυτή σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο θα αργήσει λίγο να γίνει και σε αυτό στέκεται αφορμή το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού, το Euro 2024 το οποίο ολοκληρώνεται στις 14 Ιουλίου!

Μετά το Euro 2024 η παρουσίαση του Εμπαπέ από την Ρεάλ, αναμένονται 80.000 φίλαθλοι

Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ και όλοι περιμένουν πως και πως την παρουσίαση του στο "Santiago Bernabeu" το οποίο αναμένεται να κατακλυστεί με παραπάνω από 80.000 φιλάθλους! Ο κόσμος της "Βασίλισσας" αδημονεί για τη στιγμή που θα τον αντικρίσει και θα τον αποθεώσει, ενώ η διοίκηση των Μαδριλένων αναμένεται να διοργανώσει ένα φαντασμαγορικό σόου που δεν θα έχει... προηγούμενο για την μεταγραφή της δεκαετίας με πυροτεχνήματα αλλά και κορυφαίες στιγμές του Γάλλου αστέρα.


Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έφερε νέα τα οποία δεν... άρεσαν ιδιαίτερα στους οπαδούς της Ρεάλ καθώς αποκάλυψε ότι η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του Euro 2024 καθώς ο Εμπαπέ έχει αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική Γαλλίας και το Euro 2024 και όπως όλα δείχνουν η... γορτή θα μεταφερθεί για μετά τις 14 Ιουλίου όπου και ολοκληρώνεται το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού.