H AEK είναι έτοιμη να χτίσει τη νέα της ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι "κιτρινόμαυροι" επιστρέφουν σε... γνώριμα λημέρια για την προετοιμασία τους! Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Ματίας Αλμέιδα και των συνεργατών του υπήρξαν αλλαγές στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας η οποία θα γίνει σε δυο μέρη στην Ολλανδία. Συγκεκριμένα, θα πάει πρώτα στις "φυλακές" του Άλκμααρ καθώς εκεί είχε "χτιστεί" η ομάδα του νταμπλ και μετά στο Μπουργκ Χάαμστεντ από τις 23 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου και σε αυτό το διάστημα θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια!

Η προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία και η επιστροφή στις... φυλακές που θέλει ο Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα με το τεχνικό του επιτελείο αποφάσισαν να κάνουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΚ με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα. Αρχικά η συγκέντρωση των "κιτρινόμαυρων" έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιουνίου όπου και θα υποβληθούν οι παίκτες σε ιατρικά τεστ, ενώ μια μέρα αργότερα, στις 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις καθώς και η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν στα Σπάτα.

Η αναχώρηση με προορισμό την Ολλανδία θα γίνει την Κυριακή 23 Ιουνίου. Η προετοιμασία θα γίνει σε δυο στάδια καθώς και σε δυο διαφορετικά προπονητικά κέντρα. Αρχικά, η αποστολή της ΑΕΚ θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Fallon στο Άλκμααρ, στις "φυλακές" που είχαν... κόψει την ανάσα όταν και είχε πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η "Ένωση" πριν ξεκινήσει η σεζόν 2022/23 όπου και κατέκτησε το νταμπλ, ενώ οι προπονήσεις θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο όπου είχε χρησιμοποιηθεί τότε. Ο Αλμέιδα βλέπει με πολύ καλό... μάτι την εν λόγω επιστροφή καθώς είχε αρχίσει η... όμορφη ιστορία του νταμπλ!

Στις 30 Ιουνίου, η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για το Μποργκ - Χάαμστεντε και το ξενοδοδείο Grand Hotel στο οποίο είχε γίνει και η μίνι-χειμερινή προετοιμασία την περυσινή σεζόν λόγω της διακοπής του Μουντιάλ στο Κατάρ και θα παραμείνει έως τις 11 Ιουλίου. Ο Αλμέιδα θέλει στο διάστημα της παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία να γίνουν τέσσερα φιλικά, με τις ομάδες να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές καθώς βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις, ενώ το προσεχές διάστημα θα γίνουν τα... αποκαλυπτήρια.