Προβάρει ξανά τα ερυθρόλευκα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ; Αυτό που συζητιέται εδώ και καιρό ήρθε να ενισχύσει ο κορυφαίος δημοσιογράφος της Euroleague, Άρελ Γκίνσμπερ από το Ισραήλ ο οποιος κάνει λόγο για επιστροφή του 28χρονου σούτινγκ - γκαρντ στον Ολυμπιακό ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε! Η εν λόγω πληροφορία έχει... ταράξει τα νερά μιας ενδεχόμενης επιστροφής του ομογενή παίκτη στο λιμάνι ο οποίος είχε φορέσει ξανά τη φανέλα των Πειραιωτών τη σεζόν 2021/22!

Κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ

Η αλήθεια είναι πως προκάλεσε αρκετή αίσθηση όταν "έσκασε" η είδηση από τον δημοσιογράφο,  Άρελ Γκίνσμπερ ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό! Οι φήμες υπήρχαν και... φουντώνουν ολοένα και περισσότερο. Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει πως στους Πειραιώτες είχε παίξει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του.

"
Πάντα λέω, ότι η καλύτερη μου χρονιά ήταν με τον Ολυμπιακό. O Μπαρτζώκας μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε μια σημαντική θέση και να έχω σημαντικό ρόλο. Φτάσαμε στο Final-4 και δείξαμε καρδιά. Χάσαμε στο buzzer. Θα έλεγα, ότι αυτή ήταν η καλύτερή μου σεζόν συνολικά", είχε τονίσει. 

Σημειώνεται ότι ο Ντόρσεϊ αποχωρεί ως ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε όπως και ο Νικ Καλάθης που θα συνεχίσει στην Μονακό. Σε περίπτωση που επιτευχθεί το deal με τον Ολυμπιακό ο ομογενής γκαρντ πέρα από το ότι θα ενισχύσει με τη κλάση του την περιφέρεια των "ερυθρόλευκων" θα φέρει ένα ακόμη ελληνικό διαβατήριο στις τάξεις των Πειραιωτών οι οποίοι μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό AKTOR θα επικεντρωθούν στο "χτίσιμο" της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

O Ντόρσεϊ είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2021/22 και είχε μετρήσει κατά μέσο όρο 13,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 24,0 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι στην EuroLeague.