Ο Παναθηναϊκός είχε έτσι κι αλλιώς λίγες πιθανότητες για να αποσπάσει το ναι του Μαουρίτσιο Σάρι και όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να κάνει αυτή την τεράστια πρόσληψη στον πάγκο του. Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Η αλήθεια είναι πως ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε πει στον Παναθηναϊκό πως θα απαντούσε στην πρόταση του έως την Τρίτη (4/6) το βράδυ. Πιθανότατα να το έκανε ήδη όπως ενημέρωσε ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, που ασχολείται με μεταγραφές και είναι από τους πλέον έγκυρους σε πολλά θέματα που αφορούν και προπονητές.


Ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει πει το παραμικό για το θέμα με τον Σάρι, αν και γενικά όλες αυτές τις μέρες δεν άφηνε να βγει τίποτα προς τα έξω. Και δεν αναμένεται να πει κάτι καθώς δεν ήθελε και να βγει προς τα έξω αφού ο Σάρι είναι ένα μεγάλο όνομα προπονητή και εξ αρχής οι ελπίδες ήταν λίγες.

Πάντως υπήρξε και νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, που διαφοροποιούσε τα πράγματα. Ο δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα, έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο συνάδελφος του Ντι Μάρτζιο, αναφέρει ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στην προσφορά του Παναθηναϊκού.



Μοναδική πλέον «εκκρεμότητα» στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι η επιβεβαίωση ενός εκ των δυο ρεπορτάζ των Ιταλών δημοσιογράφων, ή η πλήρης ανατροπή δεδομένων.