Μαγνήτης για εκατοντάδες κατοίκους της Θεσσαλονίκης αλλά και τουρίστες κάθε ηλικίας αποτελεί σήμερα το βαρύτιμο τρόπαιο του Euro 2004, με το οποίο η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να γράψει ιστορία στα γήπεδα της Πορτογαλίας απέναντι στην οικοδέσποινα (1-0) με γκολ του Άγγελου Χαριστέα αλλά και νωρίτερα μέσα στην διοργάνωση, επικρατώντας επί της Γαλλίας (1-0) και Τσεχίας (1-0).

Συγκεκριμένα, στην Πλατεία Αριστοτέλους χιλιάδες πολίτες έχουν την δυνατότητα σήμερα να παρακολουθήσουν από κοντά την επιβράβευση των κόπων του «Πειρατικού», με μπροστάρη Γερμανό Ότο Ρεχάγκελ, με το τρόπαιο των Πρωταθλητών Ευρώπης να βρίσκεται σε έναν ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί για αυτό το γεγονός.

Ακόμη, οι μεγάλες μπάλες ποδοσφαίρου που έχουν τοποθετηθεί δίνουν την δυνατότητα στους μικρούς ποδοσφαιριστές να δείξουν το ταλέντο τους, αλλά και τους μεγάλους να νιώσουν ξανά παιδιά. Στο σημείο αναμένονται να παρευρεθούν το απόγευμα και οι πρωταγωνιστές, με τους Άγγελο Χαριστέα και Παντελή Καφέ να δίνουν το παρόν, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να δίνει πρώτος το έναυσμα, αφού βρέθηκε στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες:

thessaloniki-tropaio-euro__1_
thessaloniki-tropaio-euro__2_
thessaloniki-tropaio-euro__3_
thessaloniki-tropaio-euro__4_
thessaloniki-tropaio-euro__5_
thessaloniki-tropaio-euro__6_

Δείτε βιντεο: 

Η ιστορική κούπα του Euro 2024 στην πλατεία Αριστοτέλους

Thesstoday-Η κούπα του Euro 2004 στην Αριστοτέλους