Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Conference League από την ανδρική ομάδα, αλλά και του UEFA Youth League, από την ομάδα Νέων. Κατέκτησε τους δύο από τους τέσσερις τίτλους της UEFA, σε επίπεδο συλλόγων. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι απόλυτα δικαιωμένος για την δουλειά και τις επενδύσεις στην ομάδα και σε αυτό αναφέρθηκε σε ομιλία του στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα Posidonia 2024.

O Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως είναι ένα μεγάλο επίτευγμα αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός. Αναφερόμενος στο Conference League, υπογράμμισε πως έπαιξαν με ομάδες επιπέδου Champions League.

"Η ομάδα των νέων κατέκτησε το Youth League, δηλαδή το Champions League και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της UEFA που μία ομάδα κατακτά και τους δύο τίτλους.

Επομένως, νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα, που δείχνει ότι προέρχεται από σκληρή δουλειά στις ακαδημίες. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μέλλον των ομάδων και είναι πολύ καλό για τη χώρα.

Ήταν καλό και το αξίζαμε, παίξαμε με πολλές μεγάλες ομάδες. Την Άστον Βίλα, τη Φενέρ, τη Φιορεντίνα. Είναι ομάδες επιπέδου Champions League και τα πήγαμε καλά", είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1rfdw8a4iih)