Επτά φιλικά εθνικών ομάδων, στο πλαίσιο προετοιμασίας εννιά εξ αυτών για το Euro 2024, περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης, 5 Ιουνίου. Ξεχώρισε η νίκη της Πορτογαλίας, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην έχει ενσωματωθεί ακόμη στην αποστολή, επί της Φινλανδίας με σκορ 4-2 στη Λισαβόνα. Ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε δις, ενώ ο Ρούμπεν Ντίας και ο Ντιόγο Ζότα πέτυχαν τα δύο πρώτα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Τίμου Πούκι να σκοράρει τα γκολ των φιλοξενούμενων. 

Η Ιταλία, κατά το μοτίβο της, δεν έδωσε... σινιάλα στο 0-0 με την Τουρκία, που ήταν πρόβα και για τις δύο ομάδες. Η Σλοβενία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, από τη μεριά της, νίκησε 2-1 την Αρμενία στη Λιουμπλιάνα, με τον Άνταμ Τσέριν να παίζει σε όλο το παιχνίδι και τον Άντρας Σπόραρ 79 λεπτά. 

Ο Στίβεν Τσούμπερ, που ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Ελβετίας με την Εσθονία, άνοιξε το δρόμο για το 4-0 σκοράροντας στο 20'. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. 

Τέλος, στη "λευκή" ισοπαλία της Ρουμανίας με τη Βουλγαρία, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ έπαιξε 71 λεπτά. 


Τα αποτελέσματα: Σλοβενία-Αρμενία 2-1, Ελβετία-Εσθονία 4-0, Ρουμανία-Βουλγαρία 0-0, Αυστρία-Σερβία 2-1, Ιρλανδία-Ουγγαρία 2-1, Πορτογαλία-Φινλανδία 4-2, Ιταλία-Τουρκία 0-0.