Ο Παναθηναϊκός τα έχει δώσει όλαα στην υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι και περιμένει την απάντηση του. Μια δύσκολη περίπτωση αλλά από τη στιγμή που δεν ήταν άμεσα αρνητικός σημαίνει πολλά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τα έδωσε όλα στην συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από το 4.000.000 ευρώ, όπως είναι γνωστό. Επίσης ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕμ τόνισε στον Σάρι την διάθεση του να υπερβεί το μπάτζετ για να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα.

Στην παρούσα φάση το τριφύλλι είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους ισχυρούς αντιπάλους του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν στρωμένη ομάδα, ο Ολυμπιακός είναι στη σωστή κατεύθυνση με τον Μεντιλίμπαρ και θα είναι ακόμα πιο δυνατός τη νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω και θέλει έναν μεγάλο προπονητή για να του φτιάξει τη νέα ομάδα.

Η νέα διορία που ζήτησε ο Σάρι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι αυτός ο προπονητής και οι "πράσινοι" θα τον περιμένουν. Ο 65χρονος τεχνικός ζήτησε χθες αργά το βράδυ μια ακόμα παράταση για να απαντήσει. Τόνισε πως σήμερα θα κάνει γνωστή την απόφαση του και η αγωνία έχει μεγαλώσει.

Αυτό δείχνει πως είναι όλα ανοικτά και στον Παναθηναϊκό επισημαίνουν πως μόνο καλό τους κάνει. Γιατί ο Σάρι είδε θετικά την πρόταση κι έχει προβληματιστεί σσε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να το ψάχνει διεξοδικά αφού έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να αποδεχθεί την πρόσκληση.

Λίγες ώρες υπομονή λοιπόν για ένα θέμα που κυριαρχεί στην αθλητική επικαιρότητα. Κι όλσα αυτά ενώ χθες ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο είπε πως ο Σάρι απάντησε αρνητικά. Ωστόσο μερικά λεπτά, ο επίσης γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντουλά, επεσήμανε πως δεν είχε δοθεί η απάντηση του 65χρονου προπονητή