Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει σε προτεραιότητα του, αναφορικά με τις μεταγραφές, να ενισχυθεί στο κέντρο κι έριξε το βάρος στον Μαντί Καμαρά. Μια ιδαίτερη περίπτωση είναι ο 27χρονος χαφ, ο οποίος μόλις αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα που έστειλε o Καμαρά μέσω του προφίλ του στο instagram:

"Το να σας αποχαιρετώ δεν είναι εύκολο. Αυτός ο σύλλογος υπήρξε για μένα ένα μέρος που έμαθα πράγματα για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανα ως εδώ, κοιτάζοντας πίσω και βλέπω ότι έπαιξα εκατοντάδες αγώνες για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει εξαιρετικά περήφανο.

Ήταν απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και να κερδίσω πολλά τρόπαια.
Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στον σύλλογο μοιράστηκα τα αποδυτήρια με κάποιους φανταστικούς συμπαίκτες από τους οποίους έμαθα πολλά δίπλα τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς και να ευχηθώ καλή επιτυχία στον σύλλογο"

Η επικοινωνία του Λουτσέσκου με τον Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και το έχει δείξει στον Ολυμπιακό. Έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου στράφηκε στον 27χρονο άσο με τον οποίο έχει ήδη μιλήσει μαζί του και του έχει εξηγήσει το πλάνο και τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, αν έρθει.

Ο Καμαρά έδεινε θετικός σε πρώτη φάση ενώ για τον ίδιο θεωρείται μια πρόκληση το να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και να γίνει ηγέτης στο χώρο του κέντρο.

Ωστόσο στο μυαλό του έχει βάλει το να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Περιμένει από το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί να του φέρει προτάσεις. Το θέμα είναι πως και ο ίδιος τα τελευταία 2,5 χρόνια περίπου δεν έχει δείξει και τα καλύτερα δείγματα.

Παράλληλα έχει μείνει και εκτός Εθνικής Γουϊνέας, κάτι που επίσης δεν βοηθάει στο βιογραφικό του.

Ο ΠΑΟΚ, του δίνει μια ασφάλεια αλλά και την πρόκλσηση του να γίνει πολύ σημαντικός για ομάδα, κάτι που θέλει και ο Καμαρά. Όσο για το συμβόλαιο στην Θεσσαλονίκη λένε πως έχουν προσφερθεί ετήσιες απολαβές πάνω από 1.000.000 ευρώ.