Ο Λούκα Βιλντόσα μπορεί να μην έχει.. θαμπώσει με τις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά η σύντροφος του Μιλίτσα Τάσιτς, παίζει το δικό της... παιχνίδι εκτός των παρκέ.

Μάλιστα η τελευταία εμφάνιοη της Μιλίτσα Τάσιτς με μαγιό έκαψε... καρδιές, Η σύντροφος του Λούκα Βιλντόσα, ήταν μαζί με την κολητή της Σάρα Σακραντζίγια. Η τελευταία αποκτήθηκε φέτος από την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και θα δώσει άλλον αέρα στα παιχνίδια της ομάδας.

Την επόμενη μέρα του ματς με τον Άρη για τα Play Offs της Basket League, πήγαν για μπάνιο μαζί με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού AKTOR και απαθανάτισαν την στιγμή.

tasic_1
tasic_2
tasic_3
tasic_4


H Σέρβα ακραία, Σάρα Σακραντζίγια, ήρθε φέτος στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Αγωνιζόταν τα τελευταία δυο χρόνια στην Altay VC, με την οποία πανηγύρισε ένα νταμπλ – Κύπελλο Καζακστάν και Καζακστάν Λιγκ. Στο παρελθόν έχει θητείες σε Ελβετία, τη Σερβία, τη Γαλλία, την Τουρκία, την Πολωνία και τη Ρουμανία με πολλούς τίτλους και φυσικά ατομικές διακρίσεις.

Η Σακραντίζιγια που θα... ομορφύνει με την παρουσία της τα ελληνικά γήπεδα, γνωρίζεται χρόνια και είναι κολλητή της συντρόφου του παίκτη του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόζα, Μιλίτσα Τάσιτς η οποία είναι επίσης βολεϊμπολίστρια από την Σερβία.