Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να υλοποιεί τα πλάνα του για το ρόστερ της νέας σεζόν και σε αυτό θέλει να έχει και τον Αγιούμπ Ελ Καμπί. Είναι μέλος του κορμού, τον οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιθυμεί να διατηρηθεί.

Οι εμφανίσεις και οι επιδόσεις του Ελ Καμπί σε αυτή την πρώτη σεζόν με τον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακές. Ο 30χρονος επιθετικός έβαλε 33 γκολ σε 50 παιχνίδια. Βέβαια τα 20 από αυτά τα σημείωσε κάτω από τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ.

Η κίνηση του Βάσκου τεχνικού να τον τοποθετήσει μέσα στην μεγάλη περιοχή και να μην αναλώνεται σε κινήσεις έξω από αυτή, ήταν και το κλειδί. Ο διεθνής άσος έδειξε πως είναι ένας φορ περιοχής που μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο. Αλλά είναι και μοναδικός στο να “σπάει” οφσάιντ και να σκοράρει με μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Με αυτή την αλλαγή ο μπόμπερ από το Μαρόκο απογειώθηκε. Το θέμα είναι αν θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα καθώς έχει κάνει γκελ σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1nagsj0zzeh)

Ο Ολυμπιακός επικοινώνησε εκ νέου με τον Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να ολοκληρώσει σύντομα το θέμα Ελ Καμπί, με τον οποία πέρσι υπέγραψε συμβόλαιο για ένα έτος, με την προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμα. Λέγεται πως σε αυτό το συμβόλαιο υπάρχει όρος πως να φέρει 500.000 ευρώ μπορεί να φύγει και δεν ισχύει η επέκταση του συμβολαίου του κατά ένα ακόμα έτος!

Στην παρούσα φάση δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση ενώ έχει ενσωματωθεί και στην αποστολή του Μαρόκου για τους αγώνες του στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει σύντομα το θέμα της παραμονής του για να μην εξελιχθεί σε σίριαλ και να ασχοληθεί με την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση αφορά συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από τα 2.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Αφορά κλειστό τριετές και είναι μια άκρως δελεαστική προσφορά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mi4hmh77m1)

Ο Ελ Καμπί δεν είναι από τους επιθετικούς που το έχουν με την ντρίπλα, ενώ δεν ξεχωρίζει για την ταχύτητα του και σίγουρα θέλει ειδική μεταχείριση για να αποδόσει. Ο Μεντιλίμπαρ βρήκε το κουμπί του και τον κάνει να νιώθει ασφάλεια και ότι μπορεί να βάλει πολλά γκολ.

Αν αποφασίσει να πάει σε κάποια άλλη ομάδα και σε ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα μπορεί να είναι ένα μεγάλο ρίσκο για τον ίδιο, κάτι που το σκέφτεται. Παράλληλα και οι ομάδες που τον έβαλαν στο στόχαστρο τους ακόμα δεν έκαναν κάποια κίνηση, δείχνοντας μια διστακτικότητα